Gastenkamer ‘De Bibliotheek’

Voor de boekenwurm is dit een paradijs. Een kamer waar alle rust heerst om een goed boek te lezen. De ruime collectie boeken mogen allemaal gelezen worden tijdens het verblijf. Een boxspring van 180 x 200 cm zorgt voor een goede nachtrust.

De kamer heeft een ruime linnenkast, een bureau met stoel om aan te werken, twee dakramen met horren en een lekker vloerkleed. Er is voldoende ruimte om een kinderbedje te plaatsen, of om ontspannende yoga oefeningen te doen. 

Gastenkamer ‘De Wikel’

Deze kamer heeft twee eenpersoons ledikanten, die naast elkaar of juist uit elkaar geplaatst kunnen worden. De twee dakramen kunnen op een zomerse dag verkoeling bieden. Om een goede nachtrust te garanderen sluit u de verduisterende rolgordijnen.

Deze kamer heeft tevens een werkplek en een voorraad boeken. De kamer bevindt zich temidden van de ontbijtkamer en de andere gastenkamer, aan de voorzijde van de boerderij. 

We wensen je rust en privacy. Voel je vooral thuis. 

Bij aankomst laten we je de kamer zien en krijg je tevens een sleutel van de voordeur, waardoor we je privacy waarborgen.

In de hal beneden vind je allerlei toeristische informatie over de omgeving, bezienswaardigheden en restaurants.

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. 

 

Beide gastenkamers bevinden zich  op de eerste verdieping van de boerderij. Ze zijn toegankelijk via een trap en ruime overloop.

Op dezelfde verdieping bevindt zich ook de douche en een aparte toiletruimte met wastafel.

 

 

Parkeren is mogelijk achter op het erf van de boerderij, waar genoeg plek is voor meerdere auto’s. 

Te huur: Gehele bovenverdieping

Wist je dat je ook de gehele bovenverdieping van de B&B kunt huren? Je kunt dan gebruik maken van beide gastenkamers, overloop en de ontbijtkamer. Bovendien heb je dan de douche en toilet voor privé gebruik.

Faciliteiten:

Kamer met twee persoons boxspring
Kamer  met twee eenpersoons ledikanten
Douche apart
Toilet apart
Ontbijtkamer met eethoek (4 personen) en 2 fauteuils.
Badjassen en slippers

kamer de bieb

Vraag gerust naar de mogelijkheden, we beantwoorden je vragen graag. In overleg is heel veel mogelijk.